Om os

23 haver beliggende ved Brabrand sø i Aarhus

Vi er en lille haveforening på 23 haver som hedder ”Haveforeningen af 1941” og som er beliggende med en af Aarhus’ bedste udsigter til Brabrand Søens sydøstlige ende. Så drømmer du om et kolonihavehus tæt på midtbyen og alligevel langt væk fra støj og larm midt i den skønneste natur, så lad os høre fra dig.

I vores haveforening er der plads til forskellighed, og spændende folk i alle aldre, som vil bidrage til at skabe et godt socialt sammenhold. Vi ønsker liv i foreningen og sætter stor pris på at børn er en del af vores forening, både til at skabe liv og til at knytte kontakter på tværs af haverne. Vi respekterer hinanden og forskellige ønsker til hvordan vi bruger haverne. Er du til den nemme have og afslapning eller ønsker du plads til kunstnerisk udfoldelse, måske udleve din indre håndværker eller er du til økologisk tænkning, så går denne tanke an hos os.

  • Til foreningen har vi et skønt ny istandsat fælleshus med plads til ca. 40 personer som vi bruger til fælles arrangementer og som kan lejes hvis man skal holde et selskab. Det er også her vi har fællesspisning til dem som har lyst til det.
   
Scroll to Top